InstaGram!




Inner Yang Ayun Pakai - Hanya inner Ayunar

Click Below Picture untuk order :)


Tuesday, January 8, 2013

Passion

Assalamualaikum...

Hari ni jom kita bercakap pasal "passion"

Ape tu passion?
nah wikipedia tolong jawabkan 
Passion (from the Ancient Greek verb πάσχω (paskho) meaning to suffer) is a term applied to a very strong feeling about a person or thing. Passion is an intense emotion compelling feeling, enthusiasm, or desire for something.

 Dah sebulan lebih tak update blog, agaknye blog ni layak diupdate sebulan sekali kottt.. hehe
Tapi sy aktif update di Page Facebook Ayun Ayunar... Kat atas tu da boleh nampak kan...

Passion untuk update blog masa kini sy rasakan seperti hilang berbanding imma single lady dulu.. mungkin atas beberapa faktor

1. Kekangan masa dek menguruskan perniagaan keluarga Ayunar :)

ya.. Ayunar adalah sesuatu yang sy ingin lakukan walau apapun terjadi sejak dr sy belum habis belajar lagi. n again passion tu penting..

Bila awk men-desire-kan sesuatu, pasti ada jalan..

2. Pertambahan tanggung jawab

Ok.. ini semua org boleh mencari rasionalnya.. kalau dulu, tanggungjawab sy pd diri sendiri, pada mak ayah, pada keluarga, sekarang sudah kawin, pada suami, pada rumah tangga, pada perniagaan ya emang.....

Tak boleh nak dok melepak "atas talian" seperti zaman studi atau bujang dulu kan.. layan korea series smpai sanggup tak tido sebab dah "terlanjur tertengok" .. alahai.... hehe :)

Opss sgt... Skang pun masih layan tapi cari yang movie jerrr...

3. Wujudnya kemudahan2 rangkaian dan jaringan sosial yang lebih memudahkan ditambahkan lagi dengan pautan pantas semasa update

Contoh? Seperti Instagram, yg sgtt inn gitu...

Update di Instagram - Auto update di facebook - Share di facebook page..

orang indonesia kata ya gampang dongg...

4.  Saya bukan artis.

haha statement very the derrr... Ok tak sebenarnya, Saya sekarang ni tak banyak cerita nak dikongsikan, hanya kerap berkongsi gambo, jadi, gambo yang saya share di insta dan facebook adalah SAMA.. jadi takperlulah nak berdouble2 update di blog, unless, gambo nye banyak ye tak...

dan ke-5 , takde kena mengena dengan sebab, tapi saya nak mempersembahkan PASSION terbaru...

Majalah Inspirasi Perkahwinan Isu Jan 2013

banyak Gambar lain di sini AYUNAR BRIDAL

Cerita pasal Ayunar Bridal ? Nanti sy akan karang di lain entri ya..

Tapi , Ayunar Hijab & Shawls , Alhamdulillah masih bergerak dan beroperasi seperti biasa :)


Dan akaun instagram Sy :)


Basically di instagram ni sy banyak share gambo pasal keadaan yang sedang berlaku..

Tak salah nak share kan... :)

Alhamdulillah.. sebagai penutup,

Sy mendoakan kawan2 dan semua yang membaca ini, dilimpahkan rahmat, dipermudah urusan oleh Allah dan sentiasa dibawah lindungan-Nya

Doakan sekali sy Diberi rezeki anak cepat2 ya :)  Aminnn... 
Next Month setahun sy berkahwin.. Alhamdulillah, how time flies! :) 



1 comment:

  1. cpt je kan ayun. rasa mcm br smlm tgk pic kawin ayun.. semoga kita sma2 cpt dikurniakan rezeki anak.. amin..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...