InstaGram!




Inner Yang Ayun Pakai - Hanya inner Ayunar

Click Below Picture untuk order :)


Wednesday, April 16, 2014

Blogger sayang Nuffnang

Hello dan assalamualaikum kawan-kawan..
apa khabar? ada sihat ka?

Anda seorang blogger? syg nuffnang?

Mesti syg Nuffnang banyak2 kan kalau dapat CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns banyak
walaupun jarang update belog ?
Kalau nak banyak haruslah rajin update belog, supaya iklan2 dan earning pun boleh menggemuk dgn jayanya kann..

even dapat beberapa sen atau beberapa ringgit, sape nak kasi oiii.. sama la jugak kalau kita pakai telefon, Telco Bayar kita pulak... eh??? mcm mane tu ??? Haa click sini kalau nak tahu mcm mane kita boleh dpt income dengan pakai telefon mcm biasa, mcm kita buat sekarang ni, tapi mcm yang kita sekarang pakai ni memang taklaahhh depa nak bayar hangpa semuaa kann.. Meh click link ni LINK



Saya punya sen sen je... cuba bayangkan kalau awk seorang penulis tegar dan sgt aktif mcm blogger blogger masy-hurr tu, haa beribu ko income belog dia-orang :)

Sehingga berjumpa lagiiiiii :)

Saturday, March 29, 2014

Kasih Sayang Ayah

Assalamualaikum.. Its Saturday.. Macam Rajin jer kan 2,3 hari ni update blog... Sepatutnya hari ni sy nak tulis pasal perkara lain, tapi bila buka fb, baca status ayah sy.. - SEBAK-

perkongsian Bersama...


From fb : Abdul Rahman Ahmad
kasih sayang ayah memang tak sehebat kasih sayang ibu,
kasih sayang ayah memang tak sedalam kasih sayang ibu,
kasih sayang ayah memang tak dapat menandingi kasih sayang ibu,
tetapi.........
pengorbanan ayah adalah untuk anak2nya,
pengorbanan ayah adalah untuk memenohi segala keperluan anak2nya,
pengorbanan ayah adalah untuk menyempurnakan impian anak2nya,
pengorbanan ayah adalah untuk kebahagiaan anak2nya,
pengorbanan ayah adalah sepanjang hidup dan hayatnya..........

Innalillahiwailahirojiun... Untuk 529 pejuang Ahli Ikhwan Muslimin yang digantung sampai mati di Mesir.
Allah maha mengetahui.. semoga ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...