InstaGram!




Inner Yang Ayun Pakai - Hanya inner Ayunar

Click Below Picture untuk order :)


Sunday, April 26, 2015

Life Update

Assalamualaikum kawan-kawan

Macam mana hidup masing? InsyaAllah harap2 semuanya ok2 sahaja
Dah lamaa sangatt tak buat entry yang berkenaan dengan life kan..
Asik General aje..

Itualh, orang cakap, Hidup tu kan masing2, ada yang low profile, keep personal, ada yang suka nak cerita semua benda

sometimes, kalau Kita cerita pd some one pon rasa ok juga

Walaupun saya tak tahu ade ke orang , atau siapa orang yang ter-baca entry bloh sy ni, anggap ajelah sy sedang bercerita dengan awak2 iyaaa :)

Blog ni serinya dah tak macam dulu,

Iyalah dulu masa sy start blog ni, masih bujang, baru habus study ,banyakkk masa untuk diri sendiri,

sekarang ni tanggungjawab lebih besar, banyak dan berat..

Alhamdulillah...

Banyak aje perkara yang nak di blog kan, cuma lebih baik yang kita simpan untuk personal aje..
sebab kalau sy cerita pun pasal contoh nya pasal TTC journey sy,

rasanya kebanyakan readers kalau ada pun, bukan yang datang dari latar belakang TTC

mm nggak tahu dong, maybe, MAYBE , saya juga akan start blogging pasal tajuk2 yang berkaitan TTC.. mungkin, MUNGKIN ada sorang 2, dari pembaca yang terbaca blog saya ni, dtgnya dari golongan yang juga sedang TTC... boleh lah kita berkenlan nanti ya?

Ok lah sayang  TILL then, will write up for u guys again bila ada masa terluang ya..

InsyaAllah sebaik baik perancang, yang terbaiknya ialah Allah taala..

Salam Sayang <3 p="">

Note : TTC = Trying To Conceive



Tuesday, March 24, 2015

Pakai mask uuuuu

Hyee Assalamualaikum....

Pernah tak korang bila tengok video2 kat fb ke atau video2 kat youtube, korang akan try? Yerla tak kira resepi masakan ke, tudung ke, makeup ke...

Haa kali ni ayun try ape tau.. natural white egg mask..

Cara2 dia sonang aje, very the easy

1.pecahkan telo, asingkan kuning telo

2.kalau ada - letakkan sikit lemon, madu

3. Kacau2

4. Sapu kan sikit atas muka

5.tissue kan ada 1 ply, kita amik 1 ply je, letakkan di atas muka

6. Sapu lagi campuran telo tadi atas lapisan tissue

7. Biarkan kering , dan cabutkan

8.bilaskan muka


Wow! Memang beat tau, at first kita macam skeptic jugak laa... eaaa berkesan kerr??
Nengok2 macam kurang dah whitehead kat muka ni..

HAPPY me! Yeahh

Kawan2, just give it a try k... lepas ni sy nak cari lagi resepi2 mask ni n share dengan uolss k..

Alaa gambo kita sendiri nggak ade dong sebab me-nerai-nya tengah2 malam..

Ni haa gambaran untuk uolsss... daaa,



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...