Labels


Inner Yang Ayun Pakai - Hanya inner Ayunar

Click Below Picture untuk order :)


Friday, March 16, 2012

Wedding Review : Majlis Bertandang

Majlis Bertandang pihak lelaki pada 26.2.12
Ramai jemputan yang datang..
Nasib baik cuaca ok jer ngam2 habis majlis, hujan pong turun...

Persalinan Kuning - Sendirian Berhad
Stye Jubah Moden
Inner Ayunar 3Tone Pale yellow-Bright Yellow-Mustard

Makeup dan aksesori(mak andam - Ilah Andaman , Duyong)

 Gambo tak banyak, ni je yang ade
gambo dr op lom ready lagi :)





Dress Potong Kek
Veil je kte buat :)
inner ayunar -White


Patutnya, Petang tu ade outdoor sikit kat bandar melaka... tapi disebabkan hujan, tunggu punya tunggu, giveup dah, terus buang makeup.. tapi keluar jugak.. tapi hujan la.. maknenye memang tak ladpt outdoor nye.. takde rezeki.. takpe nanti return untuk post-wed pulak :)

Makeup mak andam                                            Simple makeup by me


20 comments:

  1. ayun mekap sendiri lbh nampak sweet hehee

    ReplyDelete
  2. Congrat!semOga bahagia hingga ke akhir hayat. :)

    ReplyDelete
  3. weeee
    cantik laa
    t kawen ley tempah k k.ayun
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  4. sorry 2 say, tapi pic last tu, rasenyer lagi gojez u make up sendiri, soft sgt, lawa :)

    ReplyDelete
  5. rasanya make up kak ayun lg lawa nampak sweet & natural je

    ReplyDelete
  6. 26 feb majlis bertandang.. wah, on my birthday r.. cantik jubah tue.. jealous tgk.. hihi..

    tahniah ayun..

    ReplyDelete
  7. dah tukar status ea ayun.
    tahniah! ;)

    ReplyDelete
  8. make up sendiri pun dah cantik...lagi terserlah natural beauty dia tau...

    ReplyDelete
  9. make up sendiri lagi waw waw waw lah. pewitttt!!

    ReplyDelete
  10. cantik la kak ayun..wedding pon unik,lain dri yg lain yg selalu org tgok..

    ReplyDelete
  11. persalinan kuning tu sngt2 cntik....

    ReplyDelete
  12. tahniah ayun! selamat berbahgia =)

    ReplyDelete
  13. cantiknya ayunnnnnnnn!!!!!!!!! sweet la.... :)

    ReplyDelete
  14. ha ah kak ayun, kak ayun mekap sendiri lagi manis...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...