Labels


Inner Yang Ayun Pakai - Hanya inner Ayunar

Click Below Picture untuk order :)


Tuesday, March 13, 2012

Wedding Review : Malam Berinai 25.2.12

Malam Berinai di Melaka 

Tema pilihan kte adalah tradisional,
punyalah memujuk mak andam cik Ilah nak pakai sanggul lintang yang beso tu
sebab die ckp sanggul lintang yang beso tu tak boleh pakai tudung, sebab berat n takut jatuh sebab die tak grip, die kena ikat dengan rambut sekali.
tapi alhamdulillah malam tu all went well, sanggul lintang beso tu duduk baik punye atas kepala tak jatuh :)

Baju persalinan songket, kepunyaan kami, memujuk encik tunang(time tu la) untuk buat sendiri baju...:)
n hasilnya memang kite sukeeee sgt colour hijau nye n bunga tenun gold tu.. memang 'naik' biler bersanding malam :)

inner n syria dari www.ayunar.biz

ok ler layan je gambonye pon adoii :p











16 comments:

  1. ayun... cantik sgt! baju buat sendiri? beli kain kt mana? share lah <3

    ReplyDelete
  2. mmg cntik ayun sgt!! moga kekal ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  3. waaaahhhhh bestnyeww.....the pelamin xpenah nmpk g mcm tu...=)

    ReplyDelete
  4. Cantik sangat sanggul lintang tu tau....

    ReplyDelete
  5. sgt cantikla ayun..xrugi ayun nak pakai juga sanggul lintang tu sbb mmg cantik dan unik..:)

    ReplyDelete
  6. salam, wah... cantiknye..
    eh, berat tak hiasan kepala tu?

    ReplyDelete
  7. aaaahhh!!
    kite pun teringin sgt nk pakai sanggul lintang tu. tp tula..mesti orang sume xbg. hehe

    anyway, tahniah ayun!! rasa mcm baru je lagi ayun masih single..;)

    erin
    http://joinsharefun.blogspot.com(my new bloglink)
    http://amyamyshop.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. brpe ayun beli songket?nampak meras and panas..saya jual songket import dr india..lembut and ringan,6 meter..kalau ade sape2 nak kain songket boleh order kat sye..=)

    declosette@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH. patot cousin kita cakap kedai jarang bukak skrg :)

    nnt nak g usha kedai lah. hee

    ReplyDelete
  10. Assalam, pelbagai pilihan warna tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
    harga berpatutan!!!
    jemput singgah!!!

    terimakasih senyum2 :)

    ReplyDelete
  11. wahhh cantiknya, tahniah :)

    ReplyDelete
  12. sis nak tanyer..berat x pakai sanggul lintang tu..sbb nice sgt tgk sis pkai..teringin pulak nak pakai time wedding saya nanti..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...