Labels


Inner Yang Ayun Pakai - Hanya inner Ayunar

Click Below Picture untuk order :)


Monday, March 5, 2012

Wedding Review : Nikah Outfit + Hijab

Untuk nikah, ayun punya design baju simple sahaja.. mcm maxi dress straight je gitu..

Tapi kte sgt in loveee :) 

Baju nye plain full lace, then kite patch dengan bunga chiffon yang kte buat sendiri ikut tutorial dr sini LINK

dan inspirasi utk patch bunga chiffon pada baju adalah dari Syara kim
 tapi dgn suntuknya masa n tak mampu nak buat banyak2 bunga, jadi kte buat beberapa kuntum shj utk patchkan di baju kite itu :)
Bunga yang kite buat tu cikit je n kecik..sebab takmo sarat sgt kan baju kite dah full lace kan..
sorry takde gambo yang clear sgt ...

gambo dr op tak dpt lagi, jadi mana yang ade jela yerr :)

ni teaser dr OP - Photophobia

Gambo dr adik yyg

Gambo dr Wani :)



Hijab untuk Nikah pun kita wat custom sendiri

This set include (custom made) :
1 - Inner Monotone Ayunar - Cream colour (pakai silang)
2 - Inner Satin Turban Like+patch lace+beads
3 - Outer Syria + Lace +beads for border
4 - Chiffon Veil + Patch Lace Beads

kalau awk nak tempah atau sewa baru, custom untuk persalinan awk pon boleh kita watkan... PM kte di LINK atau isi enquiry form di LINK


Veil ini chiffon n labuh parat punggung.. owh kita sukaa veil labuh2 siket ni :)


SEKIAN :)

21 comments:

  1. serius, superb ! untunglah kreatif nie.. huhu..

    ReplyDelete
  2. lawa2 sumenyer..ayun mmg kreatif..

    ReplyDelete
  3. chantik n kak ayun sgt kreatif

    ReplyDelete
  4. Assalammualikum.

    Baju ayun kainnya jenis french lace atau classic lace?

    ReplyDelete
  5. cantik ar... selamat pengantin baru....

    ReplyDelete
  6. cantek akak! dah kawen dah kongretssss <3

    ReplyDelete
  7. lawa makeup ye.:)
    check this out. http://chocolatemousse2.blogspot.com/. i have deleted my previous blog.so thiis is the new one.:)

    ReplyDelete
  8. sama la muka ayun dengan suami. :)

    ReplyDelete
  9. salam,
    kak ayun... inner turban tu kak ayun amek order tak? i mean open for sale tak??? It's 120% lovely... Since my sis pon will save her date this coming september, ingatkan nak la bagi surprise dekat dia. Ingat nak bagi inner turban tu la... What you say kak ayun?

    ReplyDelete
  10. kak ayunn sangat berbakat.. kalau maya, maya pakai apa yang maya buat sendiri, supaya lebih kita hargai kan kak ayun ^^ tapi maya tak berbakat nak menjahit... humm ^^

    ReplyDelete
  11. muka kak ayun dh berisi..tp comel

    ReplyDelete
  12. cantiknyer mekap ayun.
    sweet & natural. ;)

    ReplyDelete
  13. NAK TURBANK MACAM TU WARNA PINK PEACH BLH..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...