Labels


Inner Yang Ayun Pakai - Hanya inner Ayunar

Click Below Picture untuk order :)


Friday, March 9, 2012

Wedding Review : Sanding 12.2.12

Untuk Majlis bersanding, sy tak harapkan yang grand2, janji sy dpt pakai ape yang sy suka, sudah :)
hehehe, Pelamin pun simple je , sebab pengantin ( kite la tu ) tak sempat nak ready buat grand2...
sebab set asas pelamin yang ditempah sampai hari khamis..khemah dipasang jumaat.. sabtu siang sebok dengan berinai lagi kann.. 
takpe2, uolss yang nak tempah pelamin n package bridal ngan kite, kita akan buat yang terbaekk n ikut design yang uollss suka ya :)

Tema untuk Sanding adalah actually Arabian Morocco untuk baju la..
tapi ramai yg tak tahu ingat bollywood.. oh sukeati la janji i bahagia :) hehe

n yang paling sy suke adalah baju sy n hasben adalah full beaded :)
n veil adalah sgt berat n paling berat okk.. :)

n aksesori juga sy suke.. very the my style gitu :)

layan la ekk gambo gambo ni :)

gambo lawo2 dr op lom dpt lagi..ni dr kwn2 nye cam

Top and the Skirt 
Top ade fishtail sikit kat belakang
Baju n design sy sendiri :)

the makeup oleh Umzarul
Inner Ayunar - Deep Pink - Turqoise Green
soo in love with my head aksesori

Sebelum Pihak lelaki sampai.. tah ape gelak beso tu..
 Handbouquet sy menang GA dr Azmah Wedding & Deco

2 org si cilik tukang kipas pengantin :)
Muka cam malu2 lagi dok atas pelamin.. hehehe

Makan Beradab
nampak lapo beno pengantin tu ye
Catering : D'Ara Catering




Potong Kek




Bergaya dengan pelamin nikah yang simple..

25 comments:

  1. cantik sgt cantik..
    alhamdulillah ayun da bertemu jodoh...

    ReplyDelete
  2. cantikk ayun ...wah pengapit u bdk kecik hehe ..
    sweet

    ReplyDelete
  3. cntik nye ayunarrr...! heee xsabar plak sy nk kawen cpt..hee

    ReplyDelete
  4. ni baju ayun sendri ke? hebat..mmg nmpak berat..hehe

    ReplyDelete
  5. simple pon da grand sys..!!!
    baju sanding sys cntekk..tema cntek sgtt..
    mule2 tgk ingt mcm bollywood ehheeh..

    ReplyDelete
  6. seriously cantik & meletooppps.. i like your theme colour and the design

    ReplyDelete
  7. cograts again ayun! nasib baik bagitau moroccan theme kalau tak aku pun ingatkan bollywood tau hehe

    ReplyDelete
  8. Ayun, pelamin tu mmg cantik. Pandai ayun reka :)

    ReplyDelete
  9. AUWWWWWW !! COMELLLLLNYAAA ! SUWETTTTTTTTTTTNYA. ni yang buat maya nak cepat cepat habis degree dengan cemerlang ni ^^

    ReplyDelete
  10. cantiknya ayunar! selamat pengantin baru!

    ReplyDelete
  11. saye sgt setia review update anda =D

    ReplyDelete
  12. ape2 pun mmg cantek sgt..congrates yun..;) semoga happy2 slalu..<3

    ReplyDelete
  13. kak ayun nampak sangat cantik even x berat pun pakaian..ade certain tu terlalu berat dengan pakaian & mekap..
    akk nampak gojes gila :))

    ReplyDelete
  14. cantiklah ayun..beznya kahwin..;-)

    ReplyDelete
  15. chantik sis kat...nice sgat..
    sis i alredy follow blog akk...minx jasa baik follow my new blog..
    http://pazilatullaily.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Salam sis! Baju biru tu buat sendiri ke? kalau buatkan org luar boleh ke?

    ReplyDelete
  17. D' ara catering? pak lang saya punye catering tu. hehe. best x catering tu kak ayun. kalau ade ape2 nak komen bg la tahu saya nnt saya smpaikan. hehe. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...